PDF

Organizacja bankietów firmowych

Najwyższa dbałość szefów kuchni o ofertę gastronomiczną gwarantuje pełną satysfakcję naszych Gości.

Organizujemy zarówno duże bankiety firmowe do 1000 osób jak i kameralne kolacje VIP.

Piękna okolica blisko Warszawy, kulinarne arcydzieła autorstwa uznanego Szefa Kuchni i wyjątkowe wnętrza, które dodadzą smaku każdej potrawie – czy może być lepszy zestaw na organizację bankietu?

Hotel Windsor**** to nie tylko największy kompleks konferencyjny nad Zalewem Zegrzyńskim, ale również doskonałe miejsce na organizację spotkań firmowych w luźniejszej atmosferze – i przy suto zastawionym stole. Sale bankietowe o łącznej powierzchni ponad 4500 m2 pozwalają na organizację zarówno kameralnych kolacji VIP, jak i dużych imprez firmowych dla pracowników, w których jednorazowo może wziąć udział nawet 1000 osób.

Stylowe, bogato zdobione wnętrza, wykwintna kuchnia dopasowana do charakteru wydarzenia oraz doskonale wyszkolona obsługa zapewnią atmosferę godną przyjęcia u brytyjskiej królowej. A dzięki współpracy z uznanymi agencjami eventowymi, nie zabraknie również wielu atrakcji dodatkowych.

 

Zapraszamy do kontaktu:

e-mail: DlaBiznesu@WindsorHotel.pl

tel.: +48 22 782 87 01 (Pn.-Pt. 8-18)

tel.: +48 22 782 87 87

Rezerwuj

Subskrybuj newsletter

Newsletter Hotelu Windsor **** w Jachrance

  • Chcesz otrzymywać najnowsze informacje o promocjach i wydarzeniach w Hotelu Windsor w Jachrance? Zapisz się do newslettera i otrzymuj co tydzień nowe informacje.

 

Używamy plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.