PDF

Brunch niedzielny

Z rodziną wszystko smakuje najlepiej. W każdą niedzielę, w godz. 13-16, zapraszamy na Rodzinny Brunch Tematyczny. Bufet - Jesz ile chcesz! A wszytko za jedyne 69 zł/os. (dzieci 4-12 lat = 50%) !

 

  • Bogaty wybór przystawek, zup, dań głównych i deserów – wszystko w formule „jesz ile chcesz”
  • Stacja Live Cooking
  • Możliwość rezerwacji stolika na świeżym powietrzu
  • Atrakcje dla najmłodszych
  • Co tydzień nowe, zaskakujące menu

 

 

 

08.07 - sushi (łosoś, krewetka, krab, warzywne)

15.07 - kanapki koktajlowe (w różnych kształtach i kompozycjach)

22.07 - naleśniki (przygotowanie ciasta, smażenie, przygotowanie nadzień: serowe, owocowe, mięsne)

29.07 - carving z owoców i warzyw (melon, arbuz)

05.08 - koktajle warzywno- owocowe (miksowanie, kompozycje własne)

12.08 - płatki śniadaniowe (kompozycje z nasion i owoców suszonych)

19.08 - sałatki (owocowa, ze szpinakiem, kompozycje własne)

26.08 - dresingi do sałat na kilka sposobów

02.09 – wypiek chleba (przygotowanie ciasta, układanie form, pieczenie)

09.09 – konfitury owocowe

16.09 – jaja faszerowane (gotowanie, przygotowanie farszów: z suszonych pomidorów, tuńczyka, pieczarek)

23.09 – racuchy na każdą okazję (przygotowywanie zaczynów drożdżowych , smażenie)

30.09 – pierogi (przygotowywanie ciasta , wałkowanie, formowanie)

07.10 – pizza (zagniatanie ciasta, wałkowanie, przygotowanie sosu pomidorowego, przygotowanie dodatków, „składanie” pizzy, pieczenie)

14.10 – burgery wegetariańskie (z zielonego groszku, z soczewicy, z buraków) przygotowywanie  i łączenie składników , mieszanie , smażenie

21.10 – tiramisu (przygotowywanie masy , formowanie wykończenie)

28.10 – dynia wycinanki (wycinanie dyni)

04.11 – piernik (zagniatanie i formowanie ciasta, pieczenie, dekorowanie czekoladą , lukrem, bakaliami)

11.11 – dynia inaczej (przygotowywanie konfitury z dyni)

18.11 - pączki parowane (przygotowywanie ciasta , gotowanie)

25.11 – ciastka z wróżbami (przygotowywanie ciasta , formowanie , pieczenie)

02.12 – tatar z łososia (filetowanie , rozdrabnianie mięsa  , doprawianie)

09.12 – dekoracje z czekolady (temperowanie czekolady , formowanie , wykończenie)

16.12 – śledź w kilku odsłonach (przygotowywanie  marynat , rozdrabnianie – tatar , doprawianie)

23.12 – kruche ciasteczka na choinkę – wyrób i dekorowanie

30.12 – przekąski koktajlowe na imprezę

01.01.19  - koktajle regenerujące owocowo-warzywne (przygotowywanie owoców i warzyw , miksowanie)

Dzieci w wieku 4-12 lat 50% ceny!

 Od sierpnia w naszej ofercie także wyjątkowe animacje tematyczne dla najmłodszych Gości.

 Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z przykładową tematyką:

 

 

Zapraszamy do kontaktu :

 + 48 22 782 87 01

 + 48 22 782 87 87 

 DlaCiebie@WindsorHotel.pl

 

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany wybranych elementów oferty.

Rezerwuj

Subskrybuj newsletter

Newsletter Hotelu Windsor **** w Jachrance

  • Chcesz otrzymywać najnowsze informacje o promocjach i wydarzeniach w Hotelu Windsor w Jachrance? Zapisz się do newslettera i otrzymuj co tydzień nowe informacje.

 

Używamy plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.