PDF

Brunch niedzielny

Z rodziną wszystko smakuje najlepiej. W każdą niedzielę, w godz. 13-16, zapraszamy na Rodzinny Brunch Tematyczny. Bufet - Jesz ile chcesz! A wszytko za jedyne 69 zł/os. (dzieci 4-12 lat = 50%) !

 21.04 - brunch nie odbędzie się, zapraszamy w poniedziałek wielkanocny 22.04.2019 r. Sprawdź Menu

  • Bogaty wybór przystawek, zup, dań głównych i deserów – wszystko w formule „jesz ile chcesz”
  • Stacja Live Cooking
  • Możliwość rezerwacji stolika na świeżym powietrzu
  • Atrakcje dla najmłodszych
  • Co tydzień nowe, zaskakujące menu

 

 

06.01 – omlety (własne kompozycje, wyrób masy, smażenie)

13.01 – zimowe konfitury cytrusowe

20.01 – sushi (tuńczyk, krewetka, łosoś, krab, vegetariańskie -składanie, rolowanie, porcjowanie)

27.01 – wypiek chleba (przygotowanie ciasta, układanie form, pieczenie)

03.02 – naleśniki (przygotowanie ciasta, smażenie, przygotowanie nadzień: serowe, owocowe, mięsne)

10.02 -  kruche ciasteczka walentynkowe – wyrób i dekorowanie

17.02 – racuchy na każdą okazję (przygotowywanie zaczynów drożdżowych , smażenie)

24.02 – pierogi (przygotowywanie ciasta, wałkowanie, formowanie)

03.03 – pizza (zagniatanie ciasta, wałkowanie, przygotowanie sosu pomidorowego, przygotowanie dodatków, „składanie” pizzy, pieczenie)

10.03 – burgery wegetariańskie (z zielonego groszku, z soczewicy, z buraków) przygotowywanie i łączenie składników , mieszanie , smażenie

17.03 - pizza (zagniatanie ciasta, wałkowanie, przygotowanie sosu pomidorowego, przygotowanie dodatków, „składanie” pizzy, pieczenie

24.03 – musli śniadaniowe (komponowanie różnych mieszanek z ziaren, orzechów)

31.03 – sałatki fit (krojenie, mieszanie, komponowanie składników)

07.04 – jaja faszerowane (gotowanie, przygotowanie farszów: z suszonych pomidorów, tuńczyka, pieczarek)

14.04 - pisanki wielkanocne

21.04 - brunch nie odbędzie się, zapraszamy w poniedziałek wielkanocny 22.04.2019 r. Sprawdź Menu

28.04 - tatar z łososia (siekanie, mieszanie, doprawianie)

05.05 – carving z owoców i warzyw (wycinanie arbuza, melona, kiwi)

12.05 – kanapki piknikowe (przygotowywanie pieczywa, dodatków, składanie , dekorowanie)

19.05 – szparagi  (obieranie, gotowanie, przygotowanie dań: szparagi z masłem, sałatka, zupa krem)

26.05- chłodnik (po litewsku, gazpacho, z ogórka i melona)

02.06 – letnie twarożki (z nowalijkami, z owocami)

09.06 -  koktajle owocowe (truskawkowy, miętowy, kokosowy)

16.06 – truskawki (w czekoladzie, mus)

23.06 – jagody (pampuchy, sos do deserów, z bitą śmietaną)

 

 

Wszystkie ceny są cenami brutto.

 

Dzieci w wieku 4-12 lat 50% ceny!

 Od sierpnia w naszej ofercie także wyjątkowe animacje tematyczne dla najmłodszych Gości.

 Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z przykładową tematyką:

 

 

 

Zapraszamy do kontaktu :

 + 48 22 782 87 01

 + 48 22 782 87 87 

 DlaCiebie@WindsorHotel.pl

 

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany wybranych elementów oferty.

Rezerwuj

Subskrybuj newsletter

Newsletter Hotelu Windsor **** w Jachrance

  • Chcesz otrzymywać najnowsze informacje o promocjach i wydarzeniach w Hotelu Windsor w Jachrance? Zapisz się do newslettera i otrzymuj co tydzień nowe informacje.

 

Używamy plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.