Brunche w Hotelu Windsor to wieloletnia tradycja. Wraz ze zmieniającym się otoczeniem zmieniamy dla Was naszą ofertę. Brunche serwujemy na wynos w każdy weekend (sobota i niedziela) w godzinach od 12:00 do 16:00, zamówienia przyjmujemy przez cały tydzień telefonicznie a w dniu odbioru do godziny: 15:00. Brunche na wynos serwujemy od 9 maja 2020 r. (sobota).
Trzy propozycje brunchowe naszego Szefa Kuchni to zbilansowane zestawy, dzięki którym zadbacie o odpowiednią dawkę energii i zdrowia. Każdy brunch składa się z warzywnej zupy, dania głównego w opcji mięsnej i wegetariańskiej oraz pysznego deseru na bazie lokalnych owoców.
Idealnym dodatkiem do brunchu będzie sok ze świeżo wyciskanych owoców i warzyw - źródło witamin i minerałów wzmacniających odporność.
Cena: 29 PLN / 1 zestaw
Cena: 36 PLN / 1 zestaw
Cena: 40 PLN / 1 zestaw
Cena: 9 PLN / 200 ml