Niedzielny Brunch w Hotelu Windsor**** stał się niezwykle lubianą przez Państwa tradycją i idealnym miejscem na spędzenie czasu z bliskimi czy świętowanie rodzinnych uroczystości. W każdą niedzielę, od 13:00 do 16:00, czeka na Państwa bogaty bufet, pełen świeżych, naturalnych i lokalnych produktów, przygotowywany według autorskich przepisów oraz tradycyjnych metod.
W DNIACH 3.11 / 22.12 / 29.12.2024r.
BRUNCH SIĘ NIE ODBĘDZIE!
Oferujemy wykwintne zupy, dania gorące, zimny bufet,
a także specjalne menu dla dzieci.
Dla miłośników włoskich smaków nasi Mistrzowie Kuchni będą serwować
oryginalną szynkę włoską z dodatkami.
Nowością jest także piwo bez limitu.
Podczas Brunchu najmłodsi Goście będą mogli korzystać z pełnej atrakcji sali zabaw, w tym z basenu z kulkami, małpiego gaju i z mnóstwa zabawek.
Dla jeszcze większej frajdy, za dodatkową opłatą, dostępna jest sala gier z kręglami, dartami, piłkarzykami i bilardem (w miarę dostępności).
Cennik:
W celu ustalenia dogodnego terminu brunchu oraz dokonanie rezerwacji stolika na wybrany termin i godzinę, prosimy o kontakt:
T: +48 22 782 87 87
+48 669 808 988
* Hotel zastrzega sobie prawo do odwołania brunchu przy zbyt małej ilości rezerwacji.
* Przy rezerwacjach od 10 os. wymagana jest zaliczka w wysokości 50% i opłata serwisowa w wysokości 10%.
Szef Kuchni – Marek Godlewski – słynie z pokazów live cooking podczas śniadań, lunchy czy kolacji. Specjalizuje się w kuchni polskiej przy zastosowaniu tradycyjnych metod i receptur.
Potwierdzeniem umiejętności Szefa są liczne nagrody i wyróżnienia w prestiżowych konkursach kulinarnych.