przyjazd
17 / 02 20
wyjazd
18 / 02 20
Zdjęcie w banerze

Brunch niedzielny

  1. Strona główna
  2. Restauracje
  3. Brunch niedzielny
Zdrowa, naturalna kuchnia

Autorskie przepisy i tradycyjne metody powodują, iż serwowane dania podbiją podniebienia najbardziej wymagających Gości. W naszej kuchni stawiamy na świeże, naturalne i lokalne produkty. 

Apetyt przychodzi w miarę jedzenia!

Brunch niedzielny

kalendarium

Z rodziną wszystko smakuje najlepiej. Niedziela to dzień odpoczynku i czas, który możemy poświęcić naszym najbliższym. Celebruj wspólne posiłki w stylowych wnętrzach Hotelu Windsor w Jachrance, odpocznij i odetchnij od miejskiego zgiełku i hałasu. 

W ofercie:

  • Bogaty wybór przystawek, zup, dań głównych i deserów (bufet zimny, bufet gorący, bufet deserowy oraz napoje: kawa, herbata, woda)
  • Stacja live cooking
  • Możliwość rezerwacji stolika na świeżym powietrzu 
  • Atrakcje dla najmłodszych.

Cena*: 

  • 79 zł / os. dorosła
  • 39,50 zł / dziecko od 3 do 12 lat.

Zapraszamy w każdą niedzielę od 13:00 do 16:00. Co tydzień nowe, zaskakujące menu! 

* Przy rezerwacjach od 10 os. wymagana jest zaliczka w wysokości 50% i opłata serwisowa w wysokości 10%. 

 

BRUNCH TEMATYCZNY– KALENDARZ 

12.01 omlety (własne kompozycje, wyrób masy, smażenie)
19.01
sushi (tuńczyk, krewetka, łosoś, krab - składanie, rolowanie, porcjowanie)
26.01
wypiek chleba (przygotowanie ciasta, układanie form, pieczenie)
02.02.
naleśniki (przygotowanie ciasta, smażenie, przygotowanie nadzień: serowe, owocowe, mięsne)
09.02
kruche ciasteczka walentynkowe (wyrób i dekorowanie)
16.02
racuchy na każdą okazję (przygotowywanie zaczynów drożdżowych, smażenie)
23.02
pierogi (przygotowywanie ciasta, wałkowanie, formowanie )
01.03
pizza (zagniatanie ciasta, wałkowanie, przygotowanie sosu pomidorowego, przygotowanie dodatków, „składanie” pizzy, pieczenie)
08.03
burgery wegetariańskie (z zielonego groszku, z soczewicy, z buraków - przygotowywanie  i łączenie składników , mieszanie, smażenie)
15.03
tiramisu (przygotowywanie masy, formowanie wykończenie)
22.03
sałatki fit (krojenie, mieszanie, komponowanie składników)
29.03
jaja faszerowane (gotowanie, przygotowanie farszów: z suszonych pomidorów, tuńczyka, pieczarek)
05.04
pisanki wielkanocne 

Poznaj naszą kuchnię

Szef Kuchni

wielokrotnie nagradzany i wyróżniany w licznych konkursach

Szef Kuchni – Marek Godlewski – słynie z pokazów live cooking podczas śniadań, lunchy czy kolacji. Specjalizuje się w kuchni polskiej przy zastosowaniu tradycyjnych metod i receptur. 

Potwierdzeniem umiejętności Szefa są liczne nagrody i wyróżnienia w prestiżowych konkursach kulinarnych.

Skontaktuj się z nami:

Slider opinii

Zdjęcie w tle
Przepiękny hotel
Przepiękny hotel, nowoczesny wystrój jedzenie prima sort, znakomita obsługa trudno znaleźć wadę (chociaż jedną)
Dariusz D - Google
Super warunki
Bardzo dobre jedzenie. Miła obsługa. Super warunki.
Przemysław B. - Google
Świetne wyposażenie
Bardzo miłe spędzony czas. Obsługa w pełni profesjonalna. Wyposażenie na wysokim poziomie. Wszystkie pomieszczenia bardzo czyste i zadbane.
Robert C. - Google
Wspaniały personel
Wspaniały hotel. Czysty. Dobre jedzenie. Zmiany ręczników bez problemów. Ciepły - byłem w styczniu. Personel na recepcji bardzo uczynimy. Zamawialem kwiaty i były ...
Ireneusz W. - Google
Niezapomniane wesele
Byłem tu na weselu. Sala po prawej od wejścia duża. Ładny wystrój. Fajnie ułożone okrągłe stoły. Przestronnie. Duży parkiet do tańczenia. Sporo miejsc parkingowych ...
Jarosław R. - Google

Slider ofert

Nasze pomysły  twój pobyt

Pokaż wszystkie oferty
Newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij