Autorskie przepisy i tradycyjne metody powodują, iż serwowane dania podbiją podniebienia najbardziej wymagających Gości. W naszej kuchni stawiamy na świeże, naturalne i lokalne produkty. Apetyt przychodzi w miarę jedzenia!
W każdą niedzielę od godziny 13:00 do 16:00 zapraszamy na wyjątkowo smaczne, 3-daniowe BRUNCHE.
Celebruj obiad wspólnie z najbliższymi, blisko natury!
Z rodziną wszystko smakuje najlepiej. Niedziela to dzień odpoczynku i czas, który możemy poświęcić naszym najbliższym. Celebruj wspólne posiłki w stylowych wnętrzach Hotelu Windsor w Jachrance, odpocznij i odetchnij od miejskiego zgiełku i hałasu.
06.02 - pizza (zagniatanie ciasta, wałkowanie, przygotowanie sosu pomidorowego, przygotowanie dodatków, „składanie” pizzy, pieczenie)
13.02 – przygotowywanie owoców w czekoladzie
20.02. – przygotowywanie faworków
27.02 - pierogi( przygotowywanie ciasta , wałkowanie, formowanie )
*Powyżej 30 osób
* Przy rezerwacjach od 10 os. wymagana jest zaliczka w wysokości 50% i opłata serwisowa w wysokości 10%.
Szef Kuchni – Marek Godlewski – słynie z pokazów live cooking podczas śniadań, lunchy czy kolacji. Specjalizuje się w kuchni polskiej przy zastosowaniu tradycyjnych metod i receptur.
Potwierdzeniem umiejętności Szefa są liczne nagrody i wyróżnienia w prestiżowych konkursach kulinarnych.