Autorskie przepisy i tradycyjne metody powodują, iż serwowane dania podbiją podniebienia najbardziej wymagających Gości. W naszej kuchni stawiamy na świeże, naturalne i lokalne produkty. Apetyt przychodzi w miarę jedzenia!
W każdą niedzielę, w godzinach 13:00 - 16:00 zapraszamy do Hotelu Windsor w Jachrance na brunch w formie bufetu bez ograniczeń.
Nasi kucharze sięgają po lokalne mięsa, warzywa i owoce z ekologicznych upraw, leśne grzyby, doprawiając dania świeżymi ziołami.
Rozkoszujcie się tradycją w nowoczesnym wydaniu, a także kuchnią z południa Europy
Stacja kuchrska na żywo z owocami morza
Stacja kucharska na żywo z owocami morza i grillem
Bufet deserowo kawowy
Cena:
* Przy rezerwacjach od 10 os. wymagana jest zaliczka w wysokości 50% i opłata serwisowa w wysokości 10%.
Szef Kuchni – Marek Godlewski – słynie z pokazów live cooking podczas śniadań, lunchy czy kolacji. Specjalizuje się w kuchni polskiej przy zastosowaniu tradycyjnych metod i receptur.
Potwierdzeniem umiejętności Szefa są liczne nagrody i wyróżnienia w prestiżowych konkursach kulinarnych.