Menu
STACJA KUCHARSKA LIVE COOKING
Filet z dorsza z sosem z zielonego pieprzu
Pierś z indyka z sosem żurawinowym 80+30g
Steki ze schabu marynowane w miodzie i rozmarynie, sos balsamiczny
Jabłka w cieście
BUFET ZIMNY
Cygara wołowe
Flądra z duszonymi warzywami
Bakłażan grilLowany z krewetkami
Pieczona polędwiczka z kremem żurawinowym
Surowe warzywa, marynowane warzywa, wybór sałat do kompozycji własnych
osy : majonez, czosnkowy, jogurtowo koperkowy, pomidorowy, vinegrette
Surówka coleslaw
Surówka z kwaszonego ogórka
Surówka z marchewki z jabłkiem i oliwą
Surówka z kiszonej kapusty
Surówka z pora
Surówka z czerwonej kapusty
BUFET GORĄCY
Orientalna zupa z kurczakiem i makaronem ryżowym
Krem pomidorowy
Hamburgery z szarpaną wołowiną
Kopytka szafranowe
Ziemniaki pieczone z czosnkiem i tymiankiem
Cukinia pieczona w stylu prowansalskim
Brokuły z czosnkiem i pieczoną papryką
BUFET DESEROWO - KAWOWY
Mus czekoladowy z pikantna gruszką
Owoce sezonowe
Ciasta domowego wypieku
Wino białe i czerwone, piwo,
Świeżo parzona kawa: espresso, crème, latte, cappuccino, gorąca czekolada
Szeroki wybór herbat: assam, earl gray, zielona, miętowa, hibiskus
Soki owocowe, woda z cytryną
Wiosenną atmosferę podkreśli spacer alejkami naszego parku prowadzącymi nad Jezioro Zegrzyńskie.
Rodziców z dziećmi zaprosimy do zabawy w specjalnie dla nich przygotowanym kąciku.
Spędź wspólne chwile z bliskimi, delektując się Wielkanocnym Brunchem w Hotelu Windsor.
PEŁNA OFERTA DO POBRANIA
CENNIK:
Brunch - jesz, ile chcesz!
Osoba dorosła - 189 zł/os.
Dzieci 5-11 lat - 90 zł
ZADZWOŃ I DOKONAJ REZERWACJI:
DlaCiebie@WindsorHotel.pl
+48 22 782 87 01
Recepcja@WindsorHotel.pl
+48 669 808 988
+48 22 782 87 87