25 grudnia 2025 | godz. 13:00 - 16:00
W pierwszy dzień Świąt Bożego Narodzenia zapraszamy na wyjątkowy brunch świąteczny w Hotelu Windsor**** - zaledwie 40 minut od Warszawy. To idealna propozycja dla osób szukających eleganckiego miejsca na rodzinne spotkanie przy świątecznym stole, pełnym tradycyjnych smaków i nowoczesnej kulinarnej oprawy. Brunch to celebracja smaku i atmosfery - autorskie menu Szefa Kuchni, stacje live cooking z dojrzewającą szynką i owocami morza, bufety gorące i zimne inspirowane polską kuchnią oraz rozbudowany bufet deserowo-kawowy z norweskimi słodkościami i domowymi wypiekami. Dopełnieniem kulinarnej uczty jest szeroki wybór win, świeżo parzona kawa, aromatyczne herbaty i soki owocowe. Wyjątkową atmosferę podkreśli pokaz iluzji, który doda spotkaniu magii i niezapomnianego charakteru. Dyskretna obsługa, świąteczna aranżacja i otoczenie natury sprawiają, że brunch w Hotelu Windsor to chwila relaksu, rozmów i wspólnego świętowania. Dla najmłodszych Gości przygotowaliśmy wyjątkowe atrakcje, które sprawią, że Święta będą pełne radości i uśmiechu. W godzinach 12:00 -14:00 zapraszamy dzieci do świątecznej strefy animacji, gdzie animatorka poprowadzi kreatywne zabawy w magicznej atmosferze. Przez cały dzień dostępna będzie Sala Figlarnia - kolorowa kraina zabaw z małpim gajem, tablicą kredową, kolorowankami i mnóstwem zabawek, które rozbudzają wyobraźnię i zachęcają do wspólnej zabawy. A na pamiątkę tych wyjątkowych chwil zapraszamy do hotelowej fotobudki - zróbcie rodzinne zdjęcie, które zostanie wysłane na Wasz e-mail jako świąteczna pocztówka pełna wspomnień. ie przy stole z pieczeniem świątecznych ciast i ciasteczek.
26 grudnia 2025 | godz. 13:00 - 16:00
Hotel Windsor w Jachrance, zaprasza na wyjątkowy brunch w restauracji - idealny dla rodzin, par i wszystkich, którzy chcą spędzić Drugi Dzień Świąt w spokojnej, świątecznej atmosferze. Brunch to kulinarna uczta, która łączy tradycję z nowoczesnymi smakami. Czekają na Ciebie stacje live cooking z polędwiczkami w sezamie, śródziemnomorską szynką dojrzewającą i owocami morza, bogaty bufet gorący z daniami mięsnymi, rybami i warzywami, bufet zimny z przekąskami i sałatkami oraz rozbudowany bufet deserowo-kawowy z domowymi wypiekami i norweskimi słodkościami. Dla najmłodszych Gości dostępna będzie kolorowa Sala Figlarnia z małpim gajem, zabawkami i tablicą kredową, a dodatkowo Maraton Bajek, który umili dzieciom czas.