Stacje live cooking
- Polędwiczki pieczone w sezamie, sos ostrygowy
- Stacja ze śródziemnomorską szynką dojrzewającą
- Stacja z owocami morza
Bufet gorący
- Krem z pieczonych buraków
- Zupa pomidorowa z makaronem
- Piotrosz sauté, sos czosnkowy
- Placki ziemniaczane
- Fileciki z kurczaka
- Ziemniaki faszerowane
- Kasza bulgur
- Bukiet warzyw na parze
- Modra kapusta
Bufet zimny
- Tortilla z kurczakiem
- Tuńczyk w pieczonych cytrynach
- Tatar z matjasa
- Polędwiczka z papryką i bakłażanem
- Pieczone warzywa z ziołami
- Papryczki faszerowane
Bufet sałatkowy
- Surówka coleslaw
- Sałatka z buraczków i ogórka
- Surówka z selera z rodzynkami
- Surówka z kiszonej kapusty
- Surowe warzywa
- Marynowane warzywa
- Buraczki gotowane
- Kiełki mix, sałata lodowa, radicchio
- Pestki prażone, ser feta, szpinak
- Sosy: balsamico, vinegrette, Rose Mary, jogurtowo-koperkowy, czosnkowy
Bufet deserowo-kawowy
- Tradycyjny makowiec świąteczny
- Miodowe ciasto z orzechami
- Tilslørte bondepiker - norweski deser jabłkowy
- Duet serowo-makowy
- Tarta ze śliwką
- Comber kakaowy
- Owoce filetowane i w całości
Napoje w cenie
- Wino białe i czerwone
- Świeżo parzona kawa z ekspresu
- Szeroki wybór herbat
- Soki owocowe, woda z cytryną, woda gazowana
Cena:
Osoby dorosłe - 259 zł
Dzieci 5–11 lat - 129 zł
Dzieci do 4 lat - 1 zł
*Rezerwacja miejsc dla dzieci - prosimy o kontakt z Recepcją
REZERWACJA STOLIKA
Recepcja@WindsorHotel.pl
+48 22 782 87 87