Menu
- Stacje live cooking
- Szynka dojrzewająca z dodatkami
- Owoce morza z patelni
- Szynka wieprzowa wolno pieczona
Bufet gorący
- Zupa krem z pieczonego selera i gruszek
- Rosół z makaronem
- Sum z sosem szczawiowym
- Policzki wieprzowe w jarzynach
- Kotleciki z kurczaka
- Makaron tagliatelle z bazylią
- Ziemniaki opiekane, buraczki zasmażane, warzywa ratatouille
Bufet zimny
- Karp w galarecie, sola duszona na warzywach
- Schab po warszawsku, roladka z białego ptactwa z morelą i śliwką
- Pierożki filo ze szpinakiem, sałatka jarzynowa w pomidorkach
Bufet sałatkowy
- Surowe i marynowane warzywa, buraczki gotowane
- Kiełki, sałaty, szpinak, feta, pestki
- Sosy: balsamico, vinegrette, jogurtowo-koperkowy, czosnkowy, Rose Mary
- Surówki – wybór Szefa Kuchni
Bufet deserowo-kawowy
- Makowiec, miodowe ciasto z orzechami
- Tilslørte bondepiker - norweski deser jabłkowy
- Ciasto budyniowe z malinami, sernik na zimno
- Biszkopt z musem truskawkowym, domowa szarlotka
- Owoce filetowane i w całości
Napoje w cenie
- Wino białe i czerwone
- Świeżo parzona kawa z ekspresu
- Szeroki wybór herbat
- Soki owocowe, woda z cytryną, woda gazowana
Cena:
Osoby dorosłe - 259 zł
Dzieci 5–11 lat - 129 zł
Dzieci do 4 lat - 1 zł
*Rezerwacja miejsc dla dzieci - prosimy o kontakt z Recepcją.
DODATKOWE ATRAKCJE
12:00 - 14:00
Zapraszamy do odwiedzenia zwierząt w Mini ZOO! - dwie alpaki, kucyk, owca i dwie mikro świnki – atrakcja dla całej rodziny
REZERWACJA STOLIKA
Recepcja@WindsorHotel.pl
+48 22 782 87 87