PDF

Menu sezonowe

Wybór świeżych, lokalnych produktów są kluczem do naszej kuchni.

Naszą filozofią jest, aby zachować naturalny aromat i smak z najlepszych aktualnie dostępnych składników.

Szef Kuchni, Marek Godlewski ma przyjemność przedstawić menu sezonowe zainspirowane klasycznymi i tradycyjnymi daniami z kuchni polskiej i międzynarodowej. Menu zmienia się zależnie od pory roku i bazuje na produktach gwarantujących największą świeżość i wysoką jakość produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Gościom bardzo zindywidualizowane menu.

Jeśli mają Państwo jakieś specjalne wymagania żywieniowe prosimy nas tylko o tym wcześniej poinformować a postaramy się spełnić każdą Państwa zachciankę kulinarną.

Rezerwuj

Subskrybuj newsletter

Newsletter Hotelu Windsor **** w Jachrance

  • Chcesz otrzymywać najnowsze informacje o promocjach i wydarzeniach w Hotelu Windsor w Jachrance? Zapisz się do newslettera i otrzymuj co tydzień nowe informacje.

 

Używamy plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.