PDF

Kuchnia

Nad kuchnią trzyma pieczę Szef Kuchni - Marek Godlewski - wielokrotnie nagradzany i wyróżniany w licznych konkursach.

Co nas wyróżnia? Czym się kierujemy?  
 

  • źródło dostaw: specjalnie wyselekcjonowane gospodarstwa rolne, okoliczne sady
  • tradycyjne metody przygotowania dań wg ideologii ,,slow food’’
  • duży udział warzyw, owoców oraz ziół w potrawach
  • wysoka wartość odżywcza i lekkostrawność
  • brak wszelkiego rodzaju ,,ulepszaczy” smaku

 

Zapraszamy do posmakowania naszych specjałów!

Rezerwuj

Subskrybuj newsletter

Newsletter Hotelu Windsor **** w Jachrance

  • Chcesz otrzymywać najnowsze informacje o promocjach i wydarzeniach w Hotelu Windsor w Jachrance? Zapisz się do newslettera i otrzymuj co tydzień nowe informacje.

 

Używamy plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.